luni, 23 martie 2015

Bunavestire






BUNAVESTIRE

            In iubirea sa de oameni Dumnezeu ne-a deschis larg inca o data  usa  spre El. Spun aceasta pentru ca momentul din primavara anului 2015 ne creeaza conditii maxime de evolutie spirituala , de trecere la o alta treapta de initiere prin valul enorm de energie ce antreneaza  Terra .  Accesam acum fluxul energetic ce se degaja din ciclul a 4 evenimente cosmice extrem de importante  *Eclipsă de Soare, Luna noua, Echinoctiu, si Nunta cosmică.  
        In toate  aceste 4 evenimente sunt implicate planetele  Soare , Luna si Pamant.  Ele reprezinta fiecare coordonatele planului spiritual (Soarele) ,planului sufletesc ( Luna) si planului  material (Pamantul).
        La nivelul Pamantului ca forma de manifestare in planul fizic evenimentele  antreneaza energii care vin de la interior catre exterior oferind suport  de scoatere a rodului copt din launtrul oricarei forme de viata existente pe Geea- regnul mineral, regnul vegetal si oamenii.
        Este momentul care activeaza  germinatia daca bineinteles a beneficiat de cresterea ,de  dospirea interioara incepand de la solstitiul de iarna . Acesta este momentul in care energiile Cerului cu energiile Mamei Pamant fuzioneaza si germineaza.
         Desi pare greu de crezut inclusiv  conglomeratele minerale din scoarta terestra suporta transformari marindu-si dimensiunea. Cea mai minunata miscare o au insa cristalele de aur, asociat cu Soarele si cristalele de argint simbolul Lunii. Este momentul in care atomii de aur si argint migreaza in scoarta terestra si creeaza noi filoane sau se ataseaza de conglomeratele existente marind doza de spiritualitate existenta pe anumite zone .
         Toate aceste evenimente se deruleaza cu implicarea celor doi mari arhangheli Mihail (Soarele) si Gavril (Luna) care reprezinta cele doua principii masculin/feminin si care echilibreaza tot ceea ce  inseamna viata pe Terra.
         Putem sa accesam constient  echilibrarea principiilor yin /yang , suflet/spirit , intuneric/lumina, la nivel strict individual ,la nivelul relatiei cu partenerul de cuplu cat si raportul interior /exterior .
        Si ca o forma de incununare a energiilor aduse pe Terra de Soare si Luna, evenimentul crestin ortodox ,,Bunavestire" prin Arhanghelul Gabriel materializeaza in planul terestru  venirea    entitatii Christice ca cel mai pretios Dar divin.  
        Nunta Cosmica ca interpretare ezoterica reprezinta momentul in care energia Duhului Sfant ( principiul masculin) fuzioneaza cu energia corpurilor Fecioarei Maria ( principiul feminin) intalnire care genereaza si activeaza principiul Christic .
       Este  aproape coplesitor si decisiv cum vom folosi  fiecare dintre noi energia generata de Nunta Cosmica,  fuziunea dintre principiul Tatalui manifestat prin Duhul Sfant si principiul Mamei Pamant manifestat  prin Fecioara Maria  , ca apoi totul sa capete contur la nivel fizic, sufletesc si spiritual de Bunavestire , moment in care poti activa un alt nivel al esentei Christice .
       Scanteia Duhului Sfant fuzioneaza cu oricine este pregatit sa o primeasca si sa germineze viata la  nivel fizic ,sufletesc si spiritual.
        In perioada Nuntii cosmice ( Soarele in zodia Berbecului si  Luna in zodia Taurului , pozitii de exaltare pentru cei doi astri ,aprox 2 zile si jumatate) propuneti-va sa va  intalniti cu Duhului Sfant si sa accesati schimbarea .  Schimbarile pot fi in plan spiritual (sa consolidam colaborarea cu ELI ) , sufletesc ( sa manifestam calitati/virtuti), sau in plan fizic (sa aducem in viata noastra materiala diverse  bunuri sau oportunitati).
         Ramane la decizia fiecaruia la ce nivel isi propune sa acceseza Duhul Sfant .
         Bineinteles Duhul Sfant va veni la intalnire si isi va face lucrarea de taina in functie de cat de lucrate ,pregatite si purificate sunt corpurile noastre.....

      👼    PACE
               👼   LUMINA
                             👼  IUBIRE


4 comentarii:

  1. Multumesc pentru punctarea atat de precisa!
    Pace si Iubire!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pt articol, ai pus punctul pe i intr-un mod clar si un limbaj accesibil oricui.
    Multumiri din suflet!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere