sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Postul Craciunului 2014

    Postul Craciunului reprezinta o perioada de 6 saptamani inaintea sarbatorii crestine a Nasterii Mantuitorului.  
    Calendarul ortodox  stabileste  perioada celor 6 saptamani de post in intervalul 14 Nov -25 dec .
  Dpdv esoteric cele 6 saptamani de antrenament pentru trup si suflet sunt in intervalul 8 Nov-21/22 dec . Alegerea acestui interval vine firesc si natural pentru ca deschiderea si  inchiderea perioadei este  marcata de doua momente extrem de importante la nivel cosmic si subtil . Intre  8 noiembrie cand  sarbatorim ,,Soborul Sfintiilor Arhangheli Mihail si Gavriil si al tuturor cerestilor puteri" si 21decembrie cand solstitiul de iarna aduce un nou si proaspat val de energie sunt exact 6 saptamani. Solstitiul de iarna reprezinta dpdv esoteric  punctul optim de nastere a  Hristosului din noi , a omului nou din fiecare in care divinul sa se manifeste in exterior .
    Urmeaza  deci 6 saptamani de cercetare a interiorulului ,de sondare si analiza pe structurile personale subtile.  Deschiderea perioadei de post este sustinuta  cei doi Mari Arhangheli Soarele(Mihail) si Luna( Gabriel), reprezentativi pt Geea si locuitorii ei. Practica se desfasoara prin  antrenarea Fortelor de Suflet( Luna ) cu rezultat direct asupra Fortelor de personalitate(Soarele). Adica  actionam asupra  sufletului facandu-l sa sclipeasca iar in punctul de solstitiu finalizam antrenamentul interior intensiv si profitam de valul de energie cosmica pt a incepe sa  stralucim la exterior adica sa manifestam in  comportamentul nostru toate calitatile dobandite si exersate in cele 6 saptamani.
     Postul este sinonim cu antrenament. Prin urmare ni se deschide un culoar de energie sub atenta indrumare a arhanghelilor Luna si Soare, pe coordonatele Suflet-Personalitate cu accent pe Suflet.
        Frontul energetic adus de  arhaiului Scorpion( domiciliu  lui Pluton) ofera  conditii optime pentru cercetare spirituala concretizata in practica personala. Finalizarea antrenamentului pe energía arhaiului Sagetator(domiciliul lui Jupiter )  sugereaza ca intelegerea si cunoasterea fenomenului spiritual ar trebui sa se concretizeze in conceptii  spirituale functionale.
        Acesta nu este un post strict al  trupului .Este un post de cercetare si practica aplicate pe structurile corpurilor subtile.Cunoscandu-ti mecanismele de functionare ale structurilor subtile  ajungi sa-ti cunosti si sa-ti disciplinezi functiile  trupului .  Este important ca trupul sa fie pregatit sa poarte energiile in mod functional poate chiar sublim pentru ca el este vehicolul care transporta  sufletul si spiritul in aceasta viata.        
     Postul alimentar ajuta intr-o oarecare masura insa nu este suficient  pentru evolutie. Cercetarea intra mult in profunzimea functiei umane . Post inseamna antrenament intensiv  zi si noapte .Cei doi Arhangheli deschid o serie de portaluri prin care vin spre om fluxuri de  energie . Ramane ca omul sa decida ce face si cum foloseste acest Flux de energie. Folosind in mod constient  si constructiv aceste fluxuri  aduci  beneficii in mod direct sufletului si trupului .  Perioada celor 6  saptamani de post (antrenament) reprezinta un interval de timp in care fiecare sa lucreze cu sine. Ne curatam trupul( Corpul fizic , Corpul energetic, Corpul astral ) incercand prin efort personal sa renuntam constient la defecte, pofte , patimi aruncand astfel poverile structurilor subtile .Aceasta este momentul in care  protejati si indrumati de energía Arhanghelilor Mihail si Gavril sa facem curatenie in camarile sufletului( Sufletul Senzatiei, Sufletul Ratiunii ,Sufletul Constientei ) adica sa ne intoarcem spre interior ,sa ne regasim eul , esenta divina, sa ne analizam, sa ne controlam  si sa ne optimizam starile .  Este momentul in care eliminand din interior schimbi si la exterior.  Daca vei reusi sa-ti optimizezi  interiorul  si acest si lucru se va reflecta in exteriorul atunci va fi un consens  intre starile sufletului si personalitatea manifestata . Astfel nu va mai fi nevoie sa disimulezi stari pe care le ai in interior cu masti vesele sau cel putin relaxate.  Daca interiorul si exteriorul Sunt in echilibru vei gasi pacea dand astfel un nou sens  vietii tale.
   Din lumea subtila mi se sugereaza ca daca vei reusi sa respecti principiul ,,Exteriorul reflecta interiorul" in varianta pozitiva ,luminoasa, constructiva fiintei tale  vei reusi sa imbunatatesti raportul pe care il ai tu in astrograma personala intre cele doua planete Soarele si Luna .    
       Lucreaza cu tine pt a-ti imbunatati structurile sufletului si apoi, fara a considera o slabiciune indeparteaza masca de protocol si  arata - te lumii si lui Dumnezru asa cum esti , bun, iubitor,  calm, echilibrat netemator, puternic. Asa cum este Dumnezeu!
     Postul este un moment in care poti scutura haina uzata  a vechiului om din tine inlocuind-o cu vesminte noi de pace Lumina si iubire. Schimbandu-te pe tine Iti vei schimba viata .....Schimbandu-ti viata vei prinde alt palier de vibratie si vei rezona cu nivelul la care ai urcat .
      Pentru aceasta tu trebuie sa fii cel mai bun observator al Tau. Fara critica,fara dusmanie ,fara pedepse. Doar te observi si constati. Apoi cu iubire  intervi cu schimbarea .   Ca si cum in interiorul Tau vrea sa creasca un copil , care are dreptul la o viata plina de iubire , si care trebuie ingrijit de parintii masculin si feminin din tine.  Ingrijim aceasta structura delicata  din noi sub controlul energiilor lunii(Arh. Gabriel ) si  energiilor soarelui ( Arh. Mihail) ziua si noaptea, clipa de clipa.                            Corectiile trebuie insotite de o maxima stare de constienta observandu-te pe tine si reactiile tale .Constructia se face pe coordonata zi- noapte, interior - exterior .Este un antrenament intensiv de constructie a interiorului pt a-l oferi exteriorului .
     Acesti doi mari arhangheli definitorii   pentru  insasi viata pe Pamant  sunt de o importanta enorma pe coordonata suflet- personalitate pentru ca ei deschid in fiecare an terestru cu o frecventa ciclica stadiul construirii si desavarsirii omului nou.
      In aceasta perioada de 6 saptamani de antrenament ei,  Arhanghelii ofera servicii  de ghizi spirituali. Stau si asteapta cererile noastre de evolutie spre lumea Tatalui.Interventia lor asupra noastra le este premisa doar cu acordul nostru.
    Arhanghelii sunt fiinte de Lumina si Iubire si vor sa ne ajute sa evoluam .
Noi ,oamenii, insa avand liber arbitru putem sa decidem daca vrem sa le permitem sa intervina in viata noastra pe drumul evolutiei spirituale.
   
    PACE
               LUMINA
                                IUBIRE




3 comentarii:

  1. Foarte frumos Cristina, felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere