vineri, 20 iunie 2014

Ancore de Spiritualitate spre Dumnezeu . 2. Nopti magice



              Arhaii sunt numiti si Începătorii sau Eoni , corespund celor 12 constelatii (zodii) si au puterea, ca orice ierarhie spirituala sa transceada timpul si spațiu având ca obiectiv ajutorarea entităților aflate in faze inferioare lor de evolutie .
             Ca entități care traim  pe Terra acest transfer de energie ne avantajează bineînțeles si pe noi pamantenii.
              Întâlnirea cu Arhaii se produce in Nopțile magice ce urmează fiecărui solstitiu. De doua ori pe an ierarhia de gradul 3 a Arhailor ne oferă ocazia sa intram online cu ei. Sunt momentele unice in care dragii de ei dăruiesc tuturor din puterea Cunoașterii lor. Minunat ar fi ca noi , pământenii sa știm sa primim Cunoașterea lor si mai apoi sa o sublimam prin formele specifice fiecare zodii.
             Indrumatoarele mele celeste (ghizii mei) insista sa specific ca fiecare arhai emite pe o anumită frecventa . Pentru ca informatia transmisă de ei sa fie perceputa de pământeni aceasta este însotita de forte mari ,poate  maxime de iubire . Vibratia iubirii fiind foarte mare scopul ei este de a deschide chacra inimii iar cunoasterea sa atingă sufletul si sa pătrundă in el . Cunoașterea transmisă cu iubire constituie taina unui anume tip de cunoaștere care transcede timpul si spațiul .
           Suita Nopților magice reprezintă ocazia ideala de a accesa forte ale Cunoașterii universale intr-o acceptiune noua. Insotind fortele de  Cunoașterea cu fortele de Iubire si cu nivel înalt de Conștienta putem accesa noi nivele ale drumului spre desăvârșire .
           Verbele celor 12 zodii sunt Însoțite de o curgere de forte de iubire definite de cuvinte .Cuvintele cheie sunt Din Iubire , Cu Iubire ,Pentru Iubire . Acesta este sensul curgeri iubirii .
            Orice acțiune vine Din iubirea Creatorului si a respectivului Arhai , te atinge  Cu forța ei,trece prin tine iar tu manifesti acțiunea respectiva Pentru a o oferi cu iubire aproapelui tau .
 Exemplu
     1noapte
    21\22 iunie     Arhaiul  zodiei Pesti , verbul  a cunoaște spiritual +iubire ( cunoaștere spirituala venită  din iubirea respectivului Arhai ) , cu iubire ( accesata cu iubire de către om) , pentru iubire (cu scopul de a fi daruita mai departe cu iubire ) .
     a 2-a noapte 
  22/23 iunie , Arhaiul zodiei Varsator , verb :a cunoaște (științific) din iubire , cu iubire , pentru iubire ;
     a 3-a noapte
 23/24 iunie   Arhaiul zodiei Capricorn , verb : a exploata din iubire , cu iubire , pentru iubire
     a 4-a noapte
 24/25 iunie   Arhaiul zodiei Săgetător , verb : a înțelege din iubire , cu iubire , pentru iubire ;
     a 5-a noapte
 25/26  iunie   Arhaiul zodiei Scorpion , verb: a dori din iubire , cu iubire , pentru iubire ;
     a 6-a noapte
 26/27 iunie    Arhaiul zodiei Balanța ,verb :a echilibra din iubire, cu iubire , pentru iubire
     a 7-a noapte 
  27/28 iunie   Arhaiul zodiei Fecioara , verb : a analiza (critica ) din iubire , cu iubire , pentru iubire ;
     a 8-a noapte
  28/29 iunie   Arhaiul zodiei Leu , verb: a vrea din iubire , cu iubire , pentru iubire ;
    a 9-a noapte
  29/30 iunie   Arhaiul zodiei Rac, verb: a simti din iubire , cu iubire , pentru iubire ;
    a 10-a noapte
  30 iun./1iul   .Arhaiul zodiei Gemeni , verb :a gândi din iubire , cu iubire , pentru iubire
    a 11-a noapte
   1/2 iulie     Arhaiul zodiei Taur , verb : a avea din iubire ,cu iubire ,pentru iubire ;
    a 12-a noapte
   2/3 iulie    Arhaiul zodiei Berbec , verb: a fi din iubire ,a fi ( a exista) cu iubire , a fi pentru iubire .
        
             Sugerez celor care simt ca pot si vor , sa își deschidă punti de comunicare cu Arhaii in nopțile magice ce urmează solstitiului de vara din 21 Iunie . Pot face aceasta in fiecare din cele 12 seri dupa ce spun cu un înalt nivel de conștienta rugaciunea ,, Tatal nostru " si aprind o lumânare . Se continua cu invocarea ajutorului divin apoi se intra in Conversație ( sau monolog) cu Arhaiul zodiei din noaptea respectiva pe tema verbului specific . Insistati asupra Cunoașterii verbului însoțit de componenta iubirii .
             Încercati sa va desprindeti de limitele umane si cu înalt nivel de conștienta sa treceti verbul prin cele trei forme de iubire ( Din Iubire  , Cu Iubire , Pentru Iubire ). Faceți acest lucru ca o curgere fireasca a unor acțiuni Din  Iubirea Creatorului , (Arhailor) acțiuni pe care le procesam Cu Iubire , si le oferim mai departe aproapelui Pentru a amplifica sfera verbului intr-o forma sublima .
             La final se exprima recunoștința anticipând sprijinul oferit lăsând lumânare sa ardă complet .
             Folosind acest moment cu nivel maxim de conștienta putem lansa spre Dumnezeu ancore de Spiritualitate !

          👼Trăiesc cu Dumnezeu in trup , in suflet si in spirit !!!

           👼Trăiesc in spiritul lui Dumnezeu si fac voia Lui !!!

          
                        👼 Pace
                                            👼 Iubire
                                                                 👼 Lumina




          

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere