marți, 17 iunie 2014

Duhurile lui Dumnezeu

            Știu si simt ca dincolo de ceea ce suntem de aspectul fizic si de ceea ce reprezentam noi dpdv psiho -socio- afectiv exista un mediu subtil infoenergetic in care evoluam. Acest mediu subtil in care ne desfășurâm activitatea este format din fluide energetice care vin de la Dumnezeu si se întoarc la El.
            Exista doua mari tipuri de energii.  Una  care umple spațiul cosmic ,reprezintă fondul universului este permanenta si are o textura fina , alta care apare in anumite momente ,are scop lucrativ si vibratie extrem de înalta.  Al doilea tip de energii, personal percep ca ele corespund celor 7 duhuri despre care vorbea si Rudolf Steiner .Energiile duhurilor au culori si  funcții diferite. Apostolul Ioan vorbește in evanghelia sa despre,, limbi de foc " pentru ca exact asa apar formele luate de aceste energii .Culorile ,, limbilor de foc"sunt culorile Curcubeului si fiecare duh are legătura ca câte o virtute din cele 7 ( 7 duhuri, 7 culori in spectru , 7 virtuți ,7 chacre ).
           Prin urmare fondul energetic permanent al universului  , este suplimentat ciclic cu rezerve ample de energie   Eliberarea acestor forte energetice numite duhuri face parte din dinamica cosmica . Duhul de cea mai pura esenta de energie este duhul creator. Aceasta este energia cu care Dumnezeu a creat universul. Duhurile sunt eliberate de creator pentru a curata , echilibra ,împrospăta ,reconstitui si genera noi începuturi pentru entitățile de sine stătătoare adică planete si pentru entitățile călătoare ,oamenii, adică cele care aspira la evolutia pana la stadiul de spirit .
            Fiecare planeta din univers gazduieste entități si un mediu subtil in care are loc evolutia. Entitățile planetelor create de Dumnezeu folosesc in mod specific mediul subtil pentru evolutie in functie de nivelul la care sunt .  Eliberarea Duhurilor generează câmpuri subtile de mare intensitate .Momentele de eliberare a Duhurilor reprezintă borne importante pentru evolutia întregului univers si a partilor sale componente .
           Duhurile sunt forte uimitoare de energie pura venită direct de la Dumnezeu cu scopul de a prelucra si transforma . Duhurile conțin in forma sublima germeni de iubire, cunoaștere, creatie ( creativitate),conștienta,iubire....si care in clipa in care ating au puterea de a transforma sau de a genera ceva .
           In anumite momente ale anului terestru Duhurile eliberate ating si Terra . Acest lucru face parte din sistemul de circulație al energiilor. Insa momentul coborârii Duhurilor este un moment de mare sărbătoare . Atât sus cat si jos ,, precum in cer asa si pre pământ " . Sau asa ar trebui sa fie .
           Rusaliile sau cincizecimea corespund unui astfel de moment. De Rusalii Duhurile s-au revărsat intr-un dans desăvârșit de culoare si forma venite din cerurile cele mai înalte. Am simtit in ele flacăra vieții vii si eterne conform rugaciunii Tatal nostru,,vie împărăția ta ". Eliberarea acestor forte energetice face parte din dinamica celesta . Deci ciclic se creeaza condiții pentru evolutie . Daca esti pregătit pt o astfel de întâlnire ( împăcat tu cu tine tu cu alții nivel de asumare si de trăire conform statutului ) ai șanse ca atingerea Duhurilor sa te transforme .Dupa o astfel de întâlnire cu Duhurile poti constata cu uimire la tine cum te-ai schimbat .
          Aceste Fluxuri intense de energie ating si transforma. Inclusiv planeta Pamant fuzioneaza cu acest val de energie. Pare uimitor dar planeta pare sa știe ca evolueaza dupa legi si principii ce țin de dinamica universului.
           Dar omul care are liber arbitru oare ce alege ? Oare știm ca aceste forme de energie sunt eliberate pentru a ne ajuta evolutia ? Oare chiar știm sa folosim curgerea de energie pe care Tatal ne-o oferă in marea lui iubire ? Cati dintre noi am perceput Rusaliile ca pe un moment de maxima gratie oferit universului si noua, oamenilor de către Creator?
          Cand toate entitățile călătoare( oamenii) de pe Terra  vor reuși sa își învețe Lecțiile si sa existe doar ca spirite prin efortul propriei transformări, ajutati si de energiile Duhurilor , Pământul va avansa la rang de Arhanghel .
           Pentru ca Mama Pamant  sa îmbrace haine (energia ) unui Arhanghel ar fi bine sa devenim din ce in ce mai Conștienți de rolul nostru de entități călătoare a căror viata se desfășoară între doua planuri majore: Cer si Pământ.
                         Pace
                             Iubire
                                  Lumina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu